Nieuwe dokter, nieuwe locatie.

Nadat ik ruim 37 jaar als huisarts heb gewerkt, waarvan met veel plezier ruim 34 jaar in Ommen, is het tijd geworden het stokje over te dragen. De titel ‘nieuwe dokter’ klopt dan ook niet helemaal, want mijn opvolger wordt collega Soepenberg. Zij werkt inmiddels al ruim een jaar in de praktijk en u hebt inmiddels kennis met haar kunnen maken op de dinsdag en donderdag. Door haar persoon en manier van werken heb ik er veel vertrouwen in dat de zorg bij haar in goede handen is. En daarom ga ik met ingang van 1 januari 2023 met een gerust hart met pensioen.
Hoe de overdracht precies gaat plaatsvinden wordt op een later tijdstip nog bekend gemaakt.

Het plan is, dat de praktijk uiteindelijk fuseert met Het Zorgkwartier. Zoals het nu lijkt wordt dat zomer 2023. Tot die tijd blijft de praktijk aan de Voormars open. Het is wel de bedoeling om een aantal keren “proef te draaien” op het Zorgkwartier. Dit gebeurt op de dinsdag. Dus het spreekuur is vanaf 10 mei elke dinsdag op het Zorgkwartier, de andere dagen op de Voormars. De assistente is iedere dag op de praktijk aan de Voormars aanwezig. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.
Het adres van Het Zorgkwartier is Chevalleraustraat 4.


Geef een reactie

error: Deze functie is uitgeschakeld.