Afscheid van Henk-Jan Bezemer

en verhuizing van de praktijk de Voormars.

Nadat ik ruim 35 jaar met veel plezier als huisarts in Ommen heb mogen werken ben ik op een leeftijd gekomen dat ik met pensioen ga.
Vanaf 1 januari 2024 draag ik de patiëntenzorg voor mijn praktijk over aan dokter Hjalmar Boon. Hij zal voorlopig 4 dagen per week werkzaam zijn als huisarts onder de vlag van huisartsenpraktijk van Westreenen en 1 dag per week worden bijgestaan door dokter Dana Kort. Vanaf 1 januari kunt u dan ook voor al uw zorgvragen terecht in Het Zorgkwartier, Chevalleraustraat 4.

Niet alleen ik ga stoppen, maar ook dokter Soepenberg stopt met haar werkzaamheden in Ommen. Ze heeft me de afgelopen jaren tot mijn grote plezier terzijde gestaan in de praktijk.
Ze gaat verder werken als huisarts in Balkbrug.

Wat blijft is dat u het vertrouwde gezicht van de praktijkassistente Marian weer kunt zien op het Zorgkwartier.
En wie ook blijven zijn de praktijkondersteuners Ingrid, Marlijn, Roel, Karola en Margreet die u op dezelfde manier blijven ondersteunen, zoals ze dat nu ook doen.

Ik wil u bedanken voor het vertrouwen dat u al die jaren in mij gesteld hebt.

Daarom nodig ik u uit om afscheid te komen nemen op vrijdag 29 december tussen 14.00 en 17.00 uur in Het Paviljoen, Vechtkade 1 te Ommen. Dokter Soepenberg is dan ook aanwezig.
U kunt dan meteen kennis maken met uw nieuwe huisarts dokter Boon.

Om voor u de wachttijd te beperken is mijn vriendelijk verzoek of u zich zoveel mogelijk wilt houden aan het tijdvak voor uw wijk .

14.00 – 15.00 Ommen-Oost (Strangen, Zeeheldenbuurt, Havengebied, Alteveer en Vlierlanden).

15.00 – 16.00 Ommen West (Dante Noord & Zuid, Laarakkers of Centrumgebied)

16.00 – 17.00 Ommen Zuid & buitengebied (ten Zuiden van de Vecht of buiten de bebouwde kom).

Afscheidsadeau
Uw aanwezigheid of kaartje is voor mij al een mooi cadeau. 
Als u toch iets anders wilt geven dan mag u een donatie doen aan Kika: steun onderzoek naar kinderkanker. Want: een gezonde heeft vele wensen, een zieke maar één. Door te doneren kunnen we de ziekte verder terugdringen.

Dat kan via onderstaande QR-code of via mijn sponsorpagina.

Tijdens de receptie komt er een doos te staan waar u voor kika iets kunt doneren als dat online een probleem is.

Afscheidsgroet dokter Soepenberg

Graag wil ik u via deze weg hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en de prettige manier van omgang met elkaar. Mede hierdoor heb ik de afgelopen 3 jaren met buitengewoon veel plezier in deze praktijk mogen werken. Deze fijne contacten maken dat ik met pijn in het hart vertrek aan het eind van dit jaar.  
Het ga u goed!  

Hartelijke groet en tot ziens,  
Judith Soepenberg-Boddeus  

Introductie dokter Boon

Mijn naam is Hjalmar Boon, vernoemd naar een voormalig Noorse lange afstand schaatser:
Hjalmar Andersen, maar ik ben gewoon van Hollandse afkomst.

In 2016 ben ik afgestudeerd tot arts in het voorheen genoemde AMC te Amsterdam. Hierna heb ik gewerkt als arts-assistent in respectievelijk de ouderengeneeskunde, interne geneeskunde en verslavingsgeneeskunde. Voor de specialisatie tot huisarts ben ik in 2020 naar Zwolle verhuisd, waar ik nu met veel plezier samenwoon. Onlangs ben ik komen werken in het Zorgkwartier als tijdelijke waarnemer voor dokter Habets tot de overname van dokter Stoker per januari volgend jaar. Vanaf dat moment, wanneer dokter Bezemer met pensioen gaat, zal ik uw vaste huisarts worden voor de komende tijd. Samen met dokter Dana Kort, die op de donderdag gaat werken, zullen we zorgen voor uw gezondheid.
Met veel genoegen kijk ik ernaar uit om met de medewerkers van het Zorgkwartier u op een betrokken manier van medische zorg te voorzien.
Ik leer u hierin graag kennen.


Met een vriendelijke groet en tot ziens, dokter Boon.

Veranderingen per 1 januari 2024:
Het nieuwe praktijkadres wordt het Zorgkwartier, Chevalleraustraat 4, 7731 EE Ommen
Het telefoonnummer wordt: 0529-451325
Informatie kunt u dan vinden op de praktijksite van het Zorgkwartier: https://www.huisartsenzorgkwartier.nl/

error: Deze functie is uitgeschakeld.