Foto’s

In de praktijk hangen overal foto’s die ik zelf gemaakt heb. Fotograferen is mijn hobby en fotograferen van vogels in het bijzonder.
Zie ook mijn website (www.henk-jan-bezemer.nl) waar al deze foto’s ook te zien zijn.
Deze serie foto’s zijn allemaal gemaakt in Roemenië. Daar waar de Donau de Zwarte Zee instroomt ligt in deze Donau Delta het natuurgebied “Ultima Frontiera”.

Door met de muis op een foto te klikken ziet u hem vergroot.

Vorkstaartplevier

Op de steppe, begroeid met zeekraal, waren de vorkstaartplevieren prachtig te benaderen. Liggend vanachter een auto konden we ze op ooghoogte fotograferen. (wachtkamer)

Ralreiger

Met een bootje zijn we de donaudelta ingevaren om pelikanen en andere watervogels te zien. Deze ralreiger had een libelle gevangen (balie)

Dwergaalscholver

In een drijvend hutje, net boven het water waren de dwergaalscholvers mooi in tegenlicht te zien. (hal)

Roze pelikaan

Ondanks de waarschuwing dat er weinig te zien zou zijn waren mijn fotomaatje en ik eigenwijs (gelukkig) en konden we deze pelikaan in prachtig avondlicht met tegenlicht fotograferen. (hal)

Kroeskop pelikaan

Met een bootje zijn we de donaudelta ingevaren om pelikanen en andere watervogels te zien. (hal)

Zeearend

Met vijf man zaten we in een hut te wachten op zeearenden en jakhalzen. De laatste lieten zich helaas niet zien, maar een zeearend kwam wel even langs. (spreekkamer)

Zeearend met bruine kiekendief

Aan de toch al grote kiekendief (spanwijdte tot 150 cm)  kun je zien hoe groot een zeearend eigenlijk is. De zeearend verstoorde de kiekendief en die wilde zijn plekje terug veroveren, maar dat lukt niet. (spreekkamer)

error: Deze functie is uitgeschakeld.