Huisartsen

Henk-Jan Bezemer

Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag

Als geboren Fries heb ik aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) mijn artsopleiding gedaan. Voor mijn vervolgstudie ben ik in Zwolle terecht gekomen en daar heb ik in 1985 de huisartsenopleiding afgerond. In Zwolle heb ik ook mijn vrouw leren kennen en na de militaire dienst vervuld te hebben zijn we eerst enkele jaren gaan waarnemen in de regio voor we een eigen praktijk konden vinden.
Sinds 1 okt 1988 ben ik gevestigd in Ommen en de eerste jaren heb ik met assistentie van mijn vrouw de praktijk gedaan. Toen onze kinderen geboren werden kwam er een praktijkassistente bij die meer taken over ging nemen. Tot de dag van vandaag werk ik met veel plezier in Ommen.
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen Landelijke Huisarts Vereniging (LHV), het Nederlands Huisarts Genootschap (NHG) en de zorggroep Medrie. Voor informatie over de betreffende organisatie kunt u op de naam klikken.

Eén van mijn hobbies is het fotograferen van vogels. De vele foto’s in de praktijk zijn daar een voorbeeld van. U kunt hier zien welke foto’s er nu bij de balie, in de wachtkamer, de hal en de spreekkamer hangen, waar ze gemaakt zijn en welke vogels het zijn.

Judith Soepenberg-Boddeus

Werkdagen: dinsdag en donderdag

Per 1 maart 2021 ben ik op de dinsdag en donderdag werkzaam in de praktijk en daarom zal ik mij even voorstellen. Ik ben Judith Soepenberg, geboren boven de gasbel in Groningen waarna ik het grootste gedeelte van mijn jeugd opgegroeid ben in Noord-Holland. Tijdens mijn middelbareschooltijd zijn mijn ouders terugverhuisd naar Groningen waar ik de opleiding Fysiotherapie heb gedaan. Na het afronden van deze opleiding heb ik 6 jaar met veel plezier als fysiotherapeut in het ziekenhuis in Emmen gewerkt en daar ontstond het plan om weer opnieuw te gaan studeren. In 2012 mocht ik de opleiding Geneeskunde afronden. Afwisseling en persoonlijk contact zijn belangrijk voor mij en daarom heb ik gekozen voor het huisartsen vak. De diversiteit is erg groot, elk consult is anders en vereist een andere aanpak. Daarnaast vind ik de samenwerking met andere disciplines erg leuk en leerzaam.  Dit maakt dat ik sinds 5 jaar met veel plezier werkzaam ben als huisarts. Als ik niet aan het werk ben ga ik graag op pad met mijn man en onze 3 kinderen, we genieten samen erg van het buitenzijn. Verder hou ik van wandelen, lezen, een leuk spel of gezellig samenzijn met vrienden.

error: Deze functie is uitgeschakeld.