Mijngezondheid.net

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek.

Afspraken maken met uw huisarts
Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Medicijnen bestellen
Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of als u bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Online vragen stellen
Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Uw dossier inzien
Ook kunt u uw dossier inzien en uw uitslagen raadplegen.

Inloggen MGN.

Als u bij onze praktijk staat ingeschreven dan kunt u zich eenvoudig registreren bij MijnGezondheid.net. Dat kunt u hier doen.
Bent u eenmaal geregistreerd, dan kunt u direct inloggen met uw DigiD met behulp van een sms code of via de DigiD app.

Meer achtergrond informatie kunt u op deze pagina vinden.

Houd er rekening mee, dat als u zich de eerste keer aanmeldt bij mijngezondheids.net het enige tijd kost voor u er gebruik van kunt maken.

U kunt met de MedGemak-app (zowel met android als via de appstore) uw zorgzaken ook via uw telefoon/tablet regelen. Deze service wordt alleen geactiveerd als u er om vraagt. Het is niet standaard ingesteld.

error: Deze functie is uitgeschakeld.