Recepten

Receptenlijn.   U kunt uw herhaalrecept 24 uur per dag en 7 dagen  per week inspreken via de receptenlijn: Telefoon nummer: 0529 451465 keuze 3
Na de meldtekst kunt u duidelijk uw naam, adres en geboortedatum inspreken en de medicijnen die u wilt herhalen.  Als u de recepten voor 11.00 uur inspreekt, dan kunt u ze de volgende werkdag na 11.00 uur ophalen bij de apotheek.
Let wel: als u de recepten vrijdag inspreekt voor 11.00 uur, dan liggen ze maandag vanaf 11.00 uur klaar, als u ze na 11.00 uur inspreekt, dan liggen ze dinsdag na 11.00 uur bij de apotheek klaar (omdat ze dan pas maandag worden verwerkt). 
Als u uw gegevens niet duidelijk inspreekt ligt er niets bij de apotheek klaar.  Wanneer er onduidelijkheid bestaat over een recept kunnen we u hierover bellen voor meer informatie.
Voor de duidelijkheid: het zijn herhaalrecepten, dus medicijnen die u langere tijd gebruikt. Soms worden er ook recepten voor nieuwe aandoeningen gevraagd. Daar is de receptenlijn niet voor bedoeld. De assistente werkt de recepten zelfstandig af en kan niet beoordelen als er een recept voor een nieuwe aandoening nodig is.

U kunt zelf uw herhaal medicatie digitaal regelen via  mijngezondheid.net

Houd er rekening mee, dat als u zich de eerste keer aanmeldt bij mijngezondheids.net het enige tijd kost voor u er gebruik van kunt maken.

Print Friendly, PDF & Email
error: Deze functie is uitgeschakeld.